Murer

Murer med speciale inden for badeværelse, facade og tilbygning

Ilskov Murerforretning er din alsidige murer. Jeg løser de fleste opgaver og tager gerne imod specielle udfordringer, der kræver en særlig ekspertise. Bor du i området omkring Sunds, Herning eller Ikast, kan du trygt vælge os til dit murerprojekt.

Jeg har blandt andet stor erfaring med:

  • Nyt badeværelse
  • Facaderenovering
  • Renovering
  • Tilbygning

Du er derfor kommet til det helt rette sted, hvis dit badeværelse trænger til en mordernisering eller husets facade skal renoveres.

Altid opdatereret og kompetente murere med års erfaring

Jeg holder mig altid opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer, så jeg derved sikrer, at jeg altid kan tilbyde mine kunder høj kvalitet til fornuftige priser. Jeg har mange års erfaring inden for branchen, og kan dermed garanterer dig et flot og holdbart håndværk.

Kontakt dit lokale murerfirma i dag

Murerfaget er en tillidssag, og har du spørgsmål vedrørende materialevalg, kvalitet og økonomi, stiller jeg gerne min erfaring til rådighed.

Jeg tilbyder en skræddersyet løsning tilpasset økonomi, kvalitet og omfang. Kontakt mig på telefon 22 47 08 95, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du er også mere end velkommen til at skrive til mig på e-mail mail@ilskovmurerforretning.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os