Nyt badeværelse

Nyt badeværelse kan pifte dit hjem op

Hos Ilskov murerforretning hjælper jeg dig, hvad enten du ønsker et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering. Jeg står klar til at hjælpe alle kunder i områderne omkring Sunds, Herning og Ikast.

Jeg har stort erfaring i branchen, og du kan derfor trygt vælge mig som din samarbejdspartner. Hos mig er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Jeg leverer altid et godt resultat til konkurrencedygtige priser.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer først og fremmest an på, hvor stort et badeværelse, der er tale om samt hvilke materialer, du vælger. Jeg nyder at rådgive mine kunder i forbindelse med, hvilke ting der passer bedst til størrelsen på dit badeværelse samt hvad der bedst matcher dine behov.

Ønsker du en renovering af badeværelse, kan du med fordel vælge mig som samarbejdspartnere. Jeg laver ikke bare badeværelset, men rådgiver dig også i retningen mod dit drømme badeværelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mangler du inspiration og rådgivning til et nyt badeværelse, står jeg klar til at hjælpe dig. jeg giver altid en god pris, men går aldrig ned på kvalitet. Glæder mig til at imødekomme dine krav og ønsker.

Kontakt mig på telefon 22 47 08 95, eller skriv til min e-mail: mail@ilskovmurerforretning.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Glæder mig til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os